Médiaajánlat

www.ausztriasi.hu  az osztrák  síterepeken található szálláslehetőségek mutatja be, az oldalon keresztül a téli sportok kedvelői könnyen és egyszerűen foglalhatják le szállásukat, legyen szó szállodáról, panzióról vagy parasztházról, közvetlenül a sípályánál vagy egy hangulatos osztrák hegyi településen.
A részletes leírás, árlista és a folyamatosan frissülő akciós ajánlatok mellett minden partnerünkről képgalériát talál az érdeklődő, amely megkönnyíti a legmegfelelőbb szállás kiválasztását. Az oldalt a következő domain nevekről is el lehet érni: www.snotel.hu , www.totalsi.hu , www.ausztria-si.hu , www.sihotel.hu , www.si-hotel.hu A webcímek lefordítva: Österreich-ski.hu, ski-hotel.hu, egybeesnek a síelésre készülők által használt fő keresőszavakkal, így garantálható a magas látogatottság. Az oldalon keeresztül a vendég érdeklődést és foglalást is küldhet, ezeknek és a válaszoknak a fordítását is vállaljuk. A vendég a fizetést már minden esetben a szálláshellyel közvetlenül intézi. Amennyiben az oldalon megjelenni szeretnének, többfajta lehetőséget kínálunk errre:

EGYÜTTMŰKÖDÉSI LEHETŐSÉGEK:

1. Bázis csomag: Online reklám a portálon szállodaleírással, árakkal, csomagajánlatokkal, fotókkal, az érdeklődések/foglalások automatikus továbbítása (azoknak a szállodáknak ajánljuk, ahol az érdeklődéseket magyar nyelven tudják megválaszolni)  A megjelenés díja:  Euro 99,-  / 1 év . A szálloda leírásánál az elérhetőségeket (e-mail, telefon, link a szálloda weboldalára) is feltűntetjük, a vendég közvetlenül is foglalhat. Tartalmaz folyamatos megjelenést a főoldalon az oldalmegnyitásonként váltakozó (jobb oldali) oszlopban és szezononként 3 X 10 nap fix főoldali kiemelt megjelenést az oldal közepén. A további fix kiemelt megjelenés ára: Euro 19,- / 10 nap, amely bármikor rendelhető. Szabad hely esetén az újonan küldött vagy last minute ajánlatokat szintén fix főoldali kiemelt hirdetésben mutatjuk be, további díj nélkül.

2.  Kiemelt hirdetési csomag: A bázis csomaggal megegyezik, viszont  állandóan a főoldali fix kiemelt helyen (az oldal közepén) mutatjuk be szállodájukat, panziójukat.
Ára : Euro 290,-  / 1 év helyett  Euro 190,- / 1 év
A szállodák sorrendje folyamatosan változik, az új vagy last minute ajánlatok elöl szerepelnek.

3.  Fordítási opció: A választott csomag mellett 10 % jutalék a megvalósult foglalások után (alapja a nettó ár síbérlet nélkül) 

  Kérésükre küldjük a szerződést és a regisztrációs lapot. Az árak nettó árak, az EU adószámmal rendelkező Magyarországon kívűl bejegyzett cégeknek nem számoljuk fel a 27%-os áfát.

       

Bad & Ski Pension

Bad & Ski Pension
A szállás, a Bad & Ski Pension, Karintia tartomány leghíresebb sí- és fürdőközpontja Bad Kleinkirchheim központjában található. A St. Kathrein fürdő 300, a ...

Landhaus Höllwarth

Landhaus Höllwarth
A családias hangulatú parasztházak gyalog 5 percre található Zelltől, egy gyönyörű panorámás, napsütötte hegyoldalban, a Zillertal-Ar...

Sonnleitn/Nassfeld Apartmanok

Sonnleitn/Nassfeld Apartmanok
Pályaszállás Nassfeld - Hermagorban Kérje ajánlatunkat az érdeklődés/szobafoglalás opcióval!

Hotel Erlenhof****/***

Hotel Erlenhof****/***
Kötschach-Mauten egy csodálatos üdülöhely, mely a karintiai Alpok szívében fekszik. Amennyiben a weboldalunkon keresztül kér ajánlatot, 10 % ke...

Almhüttendorf Turracher Höhe

Almhüttendorf Turracher Höhe
Üdvözöljük Almhüttendorf-ban, a Turracher Höhe-n! Élvezzék a kikapcsolódást Karintia és Stájerország határán!   Vendégként érkeznek és barátként...